Nevi
0
Evenementen

Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

Inspireren, coördineren en samen praktisch aan de slag met Inkopen in de circulaire economie! Dit GRATIS webinar wordt georganiseerd door de partners PIANOo, RWS, MVO Nederland en Nevi die de transitie naar een circulaire economie door de inzet van het inkoopinstrument hiermee willen versnellen.

Over dit evenement

DATUM
17-5-2024
Tijd
10:00 - 11:00
Plaats
Webinar
LOCATIE
Online

Achtergrond

Als organisatie of inkoper is het doel om producten, materialen en onderdelen zodanig aan te schaffen dat de waarde optimaal behouden blijft en daarmee de circulaire cirkel gesloten wordt. Inkoop kan een aanzienlijke impact hebben op succesfactoren zoals ketensamenwerking, transparantie en circulariteit. Maar waar start je?

Voor wie is dit interessant? 

Voor ambitieuze inkoopprofessionals, interne opdrachtgevers, duurzaamheidsadviseurs, projectleiders en contractmanagers die impact willen maken met circulaire inkoop. 

Je bent aanwezig omdat 

je de webinar gaat verlaten met een flinke portie inspiratie en nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je eigen functie en organisatie. En je krijgt de kans om jouw uitdagingen te delen of vragen te stellen waarover je kunt brainstormen en sparren. 

Programma

10:00Welkom
Karin van IJsselmuide
10:05Van eigen afval naar nieuwe leveringen
Willem van Schaik (Floramedia)
10:30Niet inkopen en “het huis voor de stad Helmond”
Jordie van Berkel (F-fort)
10:55Wrap – up
Karin van IJsselmuide
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren