Nevi
0
Evenementen

Wie wordt Het Slimste Inkoopteam 2024

Na de derde editie van de webchallenge ‘Het Slimste Inkoopteam’ (HSI) voor organisaties op 31 mei 2022 en de eerste editie van HSI voor bureaus op 4 april 2023, organiseren we op 14 mei 2024 van 16.00 – 17.00 uur de vierde editie van HSI.

Over dit evenement

DATUM
14-5-2024
Tijd
16:00 - 17:00
Plaats
Online
LOCATIE
Online

Gelijke winkansen

In deze edities nodigen we dus net als in de derde editie van HSI zowel organisaties als bureaus van harte uit om deel te nemen. Echter in deze editie zal de uitkomst een aparte top 3 organisaties en top 3 bureaus opleveren. AevesBenefit kan op deze manier haar titel als winnaar HSI 2023 voor bureaus verdedigen en organisaties kunnen de titel van het winnende team voor organisaties herpakken.

Test je kennis

Procurement professionals kunnen hier hun kennis op het gebied van inkoop, aanbesteding, contract- en leveranciersmanagement & supply chainmanagement op een leuke en spannende manier testen. Daag jezelf uit, ervaar waar jouw team staat en ‘last but not least' – leer van de Webchallenge and have FUN! Ieder deelnemend team bestaat uit minimaal 2 personen en vertegenwoordigt één organisatie. Maximaal 1 team per organisatie.

Dus schrijf je in en doe mee! Meer info op Inside Procurement!


Dit event wordt rechtstreeks aangeboden door Inside Procurement

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren