Nevi
0
Nieuws

Consultatie Module PNIL AIVG 2022

Nieuws 2 minuten 01 mei 2024

De werkgroep Module PNIL van de Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg (AIVG) 2022 is verheugd om de conceptmodule voor consultatie vrij te geven aan het werkveld. Na uitgebreide discussies en juridische toetsing is deze module klaar voor feedback van zorginstellingen, leveranciers en andere belanghebbenden. Lees hieronder verder 🔽

De Module PNIL heeft als doel om de administratieve lasten voor zorginstellingen en leveranciers te verminderen en zakendoen in de zorgsector te vereenvoudigen. De module is opgesteld en juridisch getoetst door een werkgroep met vertegenwoordigers vanuit de zorgsector en brancheorganisaties.
 

Breed gedragen module

"We hebben ernaar gestreefd om de Module PNIL in alle redelijkheid en billijkheid voor beide partijen op te stellen," aldus Ton van Geijlswijk, Communitymanager bij Nevi "We zijn ervan overtuigd dat deze module breed gedragen wordt door het werkveld."

Jouw feedback is gewenst

We nodigen jou en je afdeling van harte uit om de conceptmodule kritisch te bekijken en je feedback te geven. Graag ontvangen we jouw verbeteringen, inclusief motivatie en concrete tekstvoorstellen. U kunt de feedback sturen vóór 1 juni 2024 via het Excel-format: 

We verzoeken je vriendelijk om je reactie te sturen naar zorg@nevi.nl.

Samen streven naar transparante en efficiënte inkoop in de zorg

De Module PNIL is een belangrijk onderdeel van de AIVG 2022, die tot doel heeft om de samenwerking tussen zorginstellingen en leveranciers te verbeteren. We hopen dat u ons helpt om deze module verder te ontwikkelen en te perfectioneren.

Meer informatie:


Voor vragen over de Module PNIL of de consultatie kunt u contact opnemen met:

Nevi Zorg
zorg@nevi.nl

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen